Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинські податківці презентували для студентів Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну основи проведення Деклараційної кампанії - 2024

опубліковано 20 березня 2024 о 11:40

Сьогодні, в рамках проведення інформаційних зустрічей у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулася зустріч зі студентами Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну та їх викладачем Світланою Душенко.

Темою зустрічі визначено «Основи проведення Деклараційної кампанія -2024».

Вітаючи учасників заходу , начальник управління оподаткування фізичних осіб Володимир Петкович відзначив, що забезпечення ведення постійного  діалогу зі здобувачам освіти у сфері фінансів – майбутніми платниками податків,  є одним із пріоритетних напрямків діяльності податкового відомства.

Виступаючий під час презентації інфографіки з обраної теми наголошував на важливості декларування доходів буковинцями та своєчасної сплати податку на доходи фізичних осіб і військового податку, акцентуючи, що війна не час для ухилення від сплати податків.

Також порадив майбутнім платникам активно використовувати електронні сервіси ДПС та дізнаватися про poбoтy податківців з веб-порталу, із Facebook та Telegram-каналу. Оскільки, там щоденно публікують важливу для кожного платника інформацію та наголосив, що створено банер «Деклараційна кампанія - 2024» з необхідною інформацією для всіх декларантів.

Студенти активно дискутували з Володимиром Петковичем, особливо щодо подання декларації про майновий стан та доходи для отримання податкової знижки на навчання та отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.