Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Буковини: Очільниця податкового відомства зустрілася з лідерами громадської думки

опубліковано 06 березня 2024 о 16:41

Сьогодні в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька провела зустріч за «круглим столом» з громадськими активістами: Ігорем Мисевичем - Головою Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Чернівецькій області та Олександром Побережним - Головою Громадської організації «Клуб підприємців Буковини».

Теодозія Юріївна відзначила, що має за честь познайомитися з представниками найбільших громадських об’єднань бізнес – спільноти краю, обговорити з ними нагальні питання діяльності служби та вислухати пропозиції лідерів громадської думки.

Очільниця податкової служби запевнила учасників зустрічі в належній підтримці громадських ініціатив та створенні необхідних умов задля ефективної співпраці. 

Також присутні обговорили консолідацію зусиль спрямованих на налагодження конструктивного діалогу між податковою службою, громадськістю та бізнесом, що в свою чергу сприятиме підвищенню рівня податкової культури та укріпленню позитивного іміджу податкового відомства.

Ігор Місевич та Олександр Побережний під час спілкування відзначили високий рівень професійності буковинських податківців та їх прагнення до вдосконалення адміністрування податків, що свідчить про прогресивний розвиток податкової, як сервісної служби. Наголошуючи, що плідна комунікація та зворотній зв’язок від громадськості та бізнесу – запорука довіри, єдності та дійової співпраці, які так потрібні сьогодні нашій державі, щоб вистояти, перемогти та розвиватись.