Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота з молоддю: Майбутні юристи знайомилися з роботою податкової служби області

опубліковано 18 травня 2023 о 13:58

Сьогодні третьокурсники юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, в рамках виїзного заняття, відвідали Головне управління ДПС у Чернівецькій області.

 Найперше відвідали Центр обслуговування платників ДПІ у м. Чернівці – з особливостями надання адміністративних послуг майбутніх правників ознайомив  начальник інспекції Сергій Безкровний. 

 Під час заходу студентську молодь, яка має поглиблений інтерес до вивчення податкового права, вже традиційно привітала заступниця начальника обласної податкової Наталія Чернівчан. Заступниця  розповіла учасникам заходу про основні напрями діяльності, досягнення податкового відомства та наголосила що робота з молоддю у пріоритеті. 

Основною темою для вивчення податків обрали Закон України «Про доступ до публічної інформації». Завідувач сектору розгляду звернень та доступу до публічної інформації Тетяна Пастушенко презентувала учасникам заходу інфографіку про основні вимоги цього Закону. Здобувачі вищої освіти отримали дієві поради як скористатися можливостями та на прикладах пояснила як написати звернення.

Також з цікавістю майбутні професіонали юридичної сфери  ознайомилися з інформацією про електронні сервіси ДПС. Фахівець - практик, начальник відділу Марія Лукань презентувала весь спектр податкових сервісів та детально роз’яснила присутнім їх функціональні можливості.

Завершився захід неформальним спілкуванням у форматі «питання – відповідь».