Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумкове засідання Громадської ради відбулося податковій службі області

опубліковано 23 грудня 2021 о 17:20

Новації податкового законодавства, зокрема застосування РРО (ПРРО) та порядок обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців та інші актуальні питання податкового законодавства обговорено на завершальному засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. У зв’язку із закінченням терміну повноважень Громадська рада теперішнього складу завершує свою роботу.

Також присутні обговорили та розглянули заяви представників щодо участі в роботі Ініціативної групи з формування Громадської Ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

У роботі засідання взяв участь очільник податкової служби області Віталій Шпак. Посадовець обговорив з лідерами громадської думки питання податкової амністії та новації Закону 1914.

На завершення свого виступу Віталій Шпак подякував усім членам Громадської ради за ефективну спільну роботу та зауважив - приємно відзначити що податківцям вдалося встановити цивілізований діалог з членами громадської ради - напрацьовано ряд пропозицій з удосконалення діючого податкового законодавства та  враховувалася громадська думка з питань організації роботи.