Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протокол засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області

опубліковано 04 січня 2022 о 15:49

Протокол № 1

засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області 

м. Чернівці                                                                                                          04  січня 2022 р. 

Присутні: 

Члени ініціативної групи: Побережний О.І., Кирпушко Я.В., Мисевич І.З.,Бордіженко О.В., Осачук Л.Г., Шпак В.П., Коцим'юк М.М., Федорійчук І.І. 

Порядок денний: 

  1. Вибори Голови та секретаря ініціативної групи.
  2. Визначення способу та дати проведення установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.
  3. Визначення відповідальної особи за збір документів від інститутів громадянського суспільства, представники яких делеговані для участі в установчих зборах для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

Слухали: 

1.Вибори Голови та секретаря ініціативної групи.

Виступили: Побережний О.І.  запропонував обрати Головою ініціативної групи Бордіженка О.В.

Голосували:

«за» - 8,   «проти» -  0,   «утримались» -  0.

За підсумками голосування Головою ініціативної групи обрано Бордіженка О.В.  

Виступили: Побережний О.І. запропонував секретарем ініціативної групи обрати Коцим'юк М.М.

Голосували:

«за» - 8,   «проти» -  0,   «утримались» -  0.

За підсумками голосування секретарем ініціативної групи обрано Коцим'юк М.М. 

2. Визначення способу та дати проведення установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. 

Виступили:

Бордіженко О.В. звернув увагу членів ініціативної групи на останні зміни, які у 2019 році були внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 стосовно вимог до кандидатів на обрання до складу Громадської ради. Зокрема, наголосив, що згідно п. 9. Типового положення «Орган виконавчої влади не пізніше ніж за 45 календарних днів до проведення установчих зборів або рейтингового електронного голосування в обов’язковому порядку оприлюднює на своєму офіційному веб-сайті та будь-яким іншим способом повідомлення про спосіб формування складу громадської ради та її кількісний склад»

Коцимюк М.М. зважаючи на викладене,  запропонувала установчі збори провести орієнтовно 21 лютого 2022 року та формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області здійснити шляхом рейтингового особистого голосування з дотриманням необхідних карантинних норм та безпечної соціальної дистанції.

Голосували:

«за» - 8,   «проти» -  0,   «утримались» -  0. 

Побережний О.І. зазначив, що на офіційному веб-сайті Головного управління ДПС у Чернівецькій області необхідно до 07 січня 2022 розмістити повідомлення про початок формування нового складу Громадської ради та запропонував прийом документів здійснювати до 24 січня 2022 року  включно.

Голосували:

«за» - 8,   «проти» -  0,   «утримались» -  0. 

Ухвалили:

  1. Орієнтовною датою для проведення установчих зборів визначити 21 лютого 2022 року.
  2. Формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області здійснити на установчих зборах шляхом рейтингового особистого голосування з дотриманням необхідних карантинних норм та безпечної соціальної дистанції.
  3. На офіційному веб-сайті Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства до 07 січня 2022 року розмістити повідомлення про початок формування нового складу Громадської ради та прийом документів здійснювати до 24 січня 2022 року включно. 

3. Визначення відповідальної особи за збір документів від інститутів громадянського суспільства, представники яких делеговані для участі в установчих зборах для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області 

 Одноголосно ухвалили відповідальною особою за збір документів від інститутів  громадянського суспільства, представники яких делеговані для участі в установчих зборах для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області визначити секретаря ініціативної групи Коцим'юк М.М. 

 

Голова ініціативної групи            ____________      Олександр БОРДІЖЕНКО

 

Секретар                                _____________     Марія  КОЦИМ'ЮК