Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків Буковини за січень-серпень поточного року надано понад 61,4 тисячі безкоштовних адмінпослуг

опубліковано 17 вересня 2021 о 10:55

Про це розповідають у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Протягом січня – серпня 2021 року до територіальних Центрів обслуговування Чернівецької області за зверненнями платників надано понад 61445 адміністративних послуг.  У податковому відомстві деталізують, з них 11227 адміністративних послуг отримано в електронному вигляді та 50228  – безпосередньо в ЦОПах.

Слід нагадати, в області обслуговування платників здійснюють 13 Центрів, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг.

Платникам податків варто знати, що всі адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці податкової служби.

У податковій службі зазначають - повний перелік адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Чернівецькій області, є у відкритому доступі на вебсайті ДПС у Чернівецькій області у рубриці →Головна→Діяльність→Адміністративні послуги: https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/administrativni-poslugi-golov-upr-dfs.

Та звертають увагу: на період карантину Центри обслуговування платників працюють з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв.

Крім того, рекомендують платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою платник збирається звернутися до ЦОП, можна вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету (http://cabinet.tax.gov.ua) платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).