Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Закон України № 3603: вдосконалено онлайн-комунікації з платниками податків

опубліковано 19 червня 2024 о 09:01

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують, що Законом України від 23 лютого 2024 року № 3603-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства» запроваджені нововведення, направлені на вдосконалення взаємодії платників податків з контролюючими органами через засоби дистанційної комунікації, а також уточнення окремих положень податкового законодавства. 

Зокрема з 16 червня 2024 року платникам надано можливість взаємодіяти з контролюючим органом у режимі відеоконференції, зокрема під час розгляду матеріалів скарг та матеріалів перевірок.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області діє комунікаційна податкова платформа (cv.ikc@tax.gov.ua). Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній».

Постанова Кабінету Міністрів України від 13.06.2024 р. № 703 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 р. № 1165» (Онлайн комунікація)

Ознайомитись (.pdf, 1.7 Mb) (Завантажити)