Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час засідання в рамках Комунікаційної податкової платформи розглянули питання виведення підприємства з ризикових

опубліковано 22 квітня 2024 о 15:46

Сьогодні, в рамках роботи Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Чернівецькій області податківці зустрілися з представником ТОВ «Буковинський Аграрний Союз» - директором Віталієм Нігалатієм. Під час засідання за «круглим столом» розглянули звернення підприємства та вислухали аргументи про помилку, яка призвела до включення підприємства до переліку ризикових.

У заході взяли участь в.о. начальника податкової служби області Теодозія Чернецька, начальник відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Дмитро Матейчук. 

Теодозія Чернецька детально роз’яснила представнику підприємства за яких підстав згідно законодавчих норм приймається рішення про віднесення платника до ризикових та звернула увагу на господарську операцію, яка була причиною віднесення підприємства до ризикових.

Під час дискусії обговорили заходи, які слід вжити підприємству, щоб спростувати наявність ризиків та які надіслати документи засобами електронного зв’язку для виключення згідно «Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», затвердженого постановою КМУ від 11.12.2019 р. №1165. 

Наприкінці заходу податківці нагадали, що консультаційну допомогу платники можуть отримати за телефонами тематичних «гарячих» ліній: https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial

Адреса електронної скриньки Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Чернівецькій області cv.ikc@tax.gov.ua .

Комунікація може відбуватися у форматі онлайн чи офлайн.