Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ЦОП Вижницької ДПІ до послуг платників податків

опубліковано 23 грудня 2022 о 09:02

Про це зазначає начальник Вижницької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Андрій Угрин. У ЦОПі, з метою забезпечення платниками повної і своєчасної сплати до бюджету податків і зборів, створені комфортні умови для отримання всіх адміністративних послуг та отримання консультацій.

Для підвищення поінформованості платників про основні напрями роботи податкового відомства впродовж грудня 2022 року у ЦОПі проведено ряд заходів – зустрічі з представниками бізнесу та громадськості, семінари – тренінги та практичні заняття.

Серед питань які були актуальними під час проведення заходів: новації сплати податків під час військового стану, погашення податкової заборгованості з майнових податків, електронні сервіси ДПС та порядок реєстрації волонтерів у Реєстрі волонтерів.

Також начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Микола Пердейчук ознайомив учасників заходів із алгоритмом одноразового декларування та подання декларації про майновий стан та доходи.

Все про роботу Центру обслуговування платників Вижницької ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області за посиланням:

https://cv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/75661.html