Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сторожинецька ДПІ: підвищення податкової культури сприяє вчасній сплаті податків

опубліковано 22 грудня 2022 о 10:55

У Сторожинецькій ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області відбулося засідання за круглим столом з представниками бізнесу та громадськості. Під час засідання обговорили питання своєчасності сплати податків та погашення боргів, акцентувавши увагу присутніх на податкових новаціях під час воєнного стану та необхідності фінансової підтримки як місцевих бюджетів так і бюджету держави.

Начальник Сторожинецької ДПІ Василь Курчак відзначив, що завдання з наповнення бюджетів усіх рівнів за звітний період має позитивні напрацювання. Але сьогодні як ніколи бізнес має фінансово підтримати ЗСУ та сплатити всі податки вчасно.

Разом з тим, щоб платники отримували якісні адміністративні послуги ЦОП Сторожинецької ДПІ працює у напрямі підвищення податкової культури, задля цього постійно проводяться семінари - тренінги, зустрічі, сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія».

Також, у ЦОПі платники податків та громадяни можуть отримати роз’яснення податкового законодавства та практичну допомогу під час складання звітності, провести звірку щодо заборгованості, ознайомитися з функціями Електронного кабінету, зокрема щодо алгоритму складання одноразової декларації та декларації про майновий стан і доходи, реєстраціє ПРРО.