Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День відкритих дверей у Кіцманській податковій

опубліковано 06 грудня 2019 о 10:13

5 грудня у Кіцманському управлінні ГУ ДПС у Чернівецькій області відбулася зустріч студентів відділення №2 Кіцманського коледжу Подільського ДАТУ. Зустріч відбулася у рамках проведення Всеукраїнського тижня права. Тема зустрічі «Реалізація прав людини в органах податкової служби» виявилася дуже актуальною для майбутніх бухгалтерів.

Фахівці управління познайомили молодь із азами податкової справи. Із майбутніми бухгалтерами спілкувалася керівник управління  Тетяна Булавка та головний державний інспектор сектору забезпечення роботи Інна Григоряк. Зустріч  відбулася у форматі живого спілкування. Тетяна Миколаївна ознайомила студентів з функціональними аспектами діяльності податкових органів.  Звернула увагу  на особливості податкової політики держави та прав суб’єктів господарювання. Крім того, керівник управління надала практичні рекомендації та поради майбутнім бухгалтерам і податківцям.

Проведена зустріч  має на меті закріпити знання отримані студентами при вивченні дисципліни «Податкова система». Зокрема, одним з актуальних питань, на яке молодь отримала  відповідь – податкова знижка на навчання.

Студенти  зробили висновки,  що по-перше –  робота податкової спрямована на побудову довірливих та партнерських стосунків із громадянами.  По-друге – відмітили зручність у роботі ДПІ – адже платники податків можуть звітувати, як в електронному форматі так і особисто.