Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

МПЗ: Буковинські податківці запрошують на семінар 

опубліковано 10 березня 2023 о 10:00

Головне управління ДПС у Чернівецькій області запрошує зацікавлених осіб на тематичний семінар «Особливості визначення мінімального податкового зобов’язання для платників у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь».
Під час семінару будуть розглядатися зміни внесені до норм Податкового кодексу України Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».
Серед основних запитань, що пропонуються до розгляду - поняття мінімального податкового зобов’язання; суб’єкти сплати мінімального податкового зобов’язання; механізм розрахунків мінімального податкового зобов’язання; звільнення від сплати мінімального податкового зобов’язання; звітність і відповідальність за сплатою мінімального податкового зобов’язання; взаємодія між контролюючими органами та органами місцевого самоврядування.
Семінар відбудеться 10 березня 2023 року о 10 годині в приміщенні Сторожинецької міської ради, м. Сторожинець, вул. Чернівецька 6а.   
Для ефективної підготовки та проведення заходу, свої питання чи пропозиції, за наявності, прошу направляти на електронну адресу: bukdpa@ukr.net або за тел 0372(54-55-76) (контакт Марія Коцим'юк).