Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Чернівецькій області проводить сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія»

опубліковано 29 червня 2022 о 10:10

З метою роз’яснення податкового законодавства 29 червня 2022 року відбудуться сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія».

З 10 год до 12 год буде проводитися «гаряча лінія» на тему «Порядок адміністрування ПДВ та порядок погашення податкового боргу під час воєнного стану». На Ваші запитання буде відповідати заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Микола Загарюк.

З 13.00 год по 15.00 год проведе "гарячу лінію" на тему "Особливості сплати майнових податків, зокрема податок на нерухоме майно, плата за землю та транспортний податок". Спікер заходу заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Тетяна Булавка.

30 червня 2022 року з 10 год до 12 год обговорюємо порядок проведення фактичних перевірок, використання РРО (ПРРО) та застосування штрафних санкцій за порушення законодавства, зокрема при продажу підакцизних товарів.

Спікер: Чернівчан Наталія - заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області;

Запитання можете ставити у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/tax.chernivtsi/ та телефонуйте за номером 0372(54-55-76). Запрошуємо платників до діалогу.