Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повідомлення про проведення установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області

опубліковано 24 лютого 2022 о 12:00

Установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбудуться 24 лютого 2022 року об 15:30 у адміністративній будівлі ДПС за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200А, 5-й поверх, зал засідань.

Реєстрація учасників установчих зборів розпочнеться о 15:00 і триватиме до 15:30.

Участь в установчих зборах для формування складу Громадської ради при ДПС беруть кандидати, делеговані інститутами громадянського суспільства.

Відповідно до пункту 13 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів до складу громадської ради, які особисто присутні на установчих зборах.

Учасникам установчих зборів обов’язково при собі мати документ, що посвідчує особу.