Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Є питання про новації застосування РРО(ПРРО) ? – Відвідайте практичні заняття в Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області

опубліковано 10 січня 2022 о 13:32

Є питання про новації застосування РРО(ПРРО) ? – Відвідайте практичні заняття в Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області

Головне управління ДПС у Чернівецькій області запрошує платників єдиного податку 2- 3 групи, які провадять свою діяльність на МТК «Ринок Калинівський» та ТЦ «Добробут», на практичні заняття з питання застосування та реєстрації РРО(ПРРО).

Початок занять о 10 год у понеділок 17 січня 2022 року, у понеділок 17 січня 2022 року ; у понеділок 24 січня 2022 року.

Під час занять учасники ознайомляться з новаціями у сфері готівкового обігу для платників єдиного податку ІІ-ІІІ груп, порядком ведення обліку товарних запасів за місцем продажу, а також візьмуть участь у практичному занятті з питань реєстрації та встановлення програмних РРО.

З метою якісної підготовки заходу попередньо запитання можна надсилати на електронну адресу сектору інформаційної взаємодії податкової служби області bukdpa@ukr.net.

Місце проведення: зал засідань Головного управління ДПС у Чернівецькій області

Адреса проведення: м.Чернівці , вул Героїв Майдану 200А.