Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час тренінгів у Сокирянській ДПІ навчають подавати електронні звіти

опубліковано 27 жовтня 2020 о 09:27

У Сокирянській ДПІ щодня, відбуваються тренінги на тему: “Переваги електронної звітності – на практиці”, під час яких платники мають можливість ознайомитись з інформацією щодо використання електронних  сервісів ДПС України та подання електронної звітності.

Відтак, у спеціально відведеному місці в приміщенні ЦОП Сокирянської ДПІ податківці допомагають платникам податків краще вивчити та вдосконалити знання з подання звітності в електронному вигляді за допомогою режиму «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету.

Наразі, враховуючи актуальність звітного періоду платники можуть створювати та надсилати до контролюючих органів в електронному вигляді: податкову декларацію платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця та податкову декларацію платника єдиного податку третьої групи – юридичної особи; податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (податковий розрахунок за ф. 1-ДФ); звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; повідомлення про прийняття працівника на роботу.

У податковій службі наголошують, тим, хто бажає взяти участь у тренінгах, потрібно мати із собою:  електронний ключ (підприємства, підприємця (обов’язково).

Відтак, платники, які обрали електронну систему звітування переконалися, що такий метод не тільки економить робочий час, а й не допускає можливості зробити помилки при складанні звітів.