Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про важливі аспекти подання звітності в електронному вигляді під час експрес-зустрічі

опубліковано 09 жовтня 2020 о 15:27

Культивувати застосування електронної звітності – нагальне питання, яке було основоположним під час зустрічі чернівецьких податківців з представниками бізнес – спільноти та бухгалтерами.

Завдяки роботі електронних сервісів ДПС, платники податків мають можливість безкоштовно підготувати і подати, у режимі реального часу, до органів податкової служби електронну звітність, отримати необхідну послугу,  довідку чи інформацію не виходячи з офісу чи дому. Саме тому ми активно виступаємо за те, щоб збільшувалась кількість користувачів подачі звітності до податкової служби засобами телекомунікаційного зв’язку - зазначив у ході розмови начальник Чернівецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віктор Гетьман.

Також наголосив, що переваги подання звітності саме в такий спосіб очевидні – це економія часу при складанні звітності, оскільки файл формується автоматично в спеціальній програмі  і при поданні не потрібно вистоювати чергу та відволікатися на відвідування ЦОП. А сьогодні варто звернути увагу на ще один аспект: обмежити соціальні контакти у зв‘язку з загрозою поширення COVID-19.

Крім того, учасникам заходу роздали тематичні пам'ятки та практично продемонстрували порядок створення електронних документів за допомогою режиму «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету.

До відома: безкоштовно отримати електронний підпис можна у підрозділі Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, який знаходиться за адресою:  м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, буд. 200а, 1-й пов.,  каб. 110. Пункт працює за попереднім записом (0372)51-43-79.

Також користувачі карток Привабанку можуть отримати електронний підпис онлайн через Приват24.

З переліком необхідних документів та порядком отримання ЕДП можна ознайомитись за посиланням: http://acskidd.gov.ua

Фото