Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Буковини організували для майбутніх фінансистів лекцію - дискусію про права платників

опубліковано 04 грудня 2019 о 17:27

В рамках «Всеукраїнського тижня права» вчора представники податкової служби Буковини провели лекцію – дискусію зі студентами Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича - майбутніми фінансистами  на тему: «Дотримання прав і свобод громадянина пріоритет будь - якої держави: законодавчі права платників».

Учасникам заходу представлено презентацію щодо прав платників , серед яких право користуватися податковими пільгами, право оскаржувати рішення податкової служби, отримувати безкоштовні адміністративні послуги та право громадян на звернення. .

В рамках часу, відведеного для зустрічі , відбувся неформальний діалог, де і фахівці відомства, викладач і студенти обговорювали різноманітні питання на податкову теми. Серед найбільш цікавих запитань від студентів – порядок отримання податкової знижки за навчання, вплив новацій в застосуванні РРО на детінізацію і розвиток бізнесу та безперечно, як найважливіше, перспективи диджиталізації у службі.

Обговорили також точку зору учасників щодо тіньової зарплати та шляхи вирішення проблем в наповненні бюджетів територіальних громад.

Наприкінці зустрічі податківці запропонували студентам брати участь у заходах, які проводяться у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області, та за наявності пропозицій щодо діяльності відомства надсилати їх для розгляду.

Фотоматеріали по темі

  • Податківці Буковини організували для майбутніх фінансистів лекцію - дискусію про права платників