Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За перший квартал 2021 року до Центру обслуговування платників ДПІ Кіцманського району звернулись більше 1100 платників податків

опубліковано 07 квітня 2021 о 15:14

Для зручності платників податків Кіцманського району функціонує Центр обслуговування платників податків, фахівці яких надають адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здійснюють прийом звітності та вхідної кореспонденції. В Центрі можна отримати 17 видів безоплатних адміністративних послуг.

Так, у січні-березні   2021 року до Центру обслуговування звернулися 1121 платників податків, а фахівцями надано 1110  адміністративних послуг.

За цей період видано 520 карток платника податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Також надано 112  витягів з реєстру платників єдиного податку, 89 підприємців зареєструвались платниками-спрощенцями. Крім цього, фахівцями інспекції зареєстровано 88 книг обліку розрахункових операцій. Видано 218 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Станом на 01.04.2021 року у соцмережу Telegram  для користування офіційною сторінкою ДПС України у Телеграм-каналі «Податкова служба- офіційний канал» залучено 26 платників.

Звертаємо увагу, що в рамках проведення кампанії декларування доходів в «Електронному кабінеті» (особистого кабінету) реалізовано можливість сформувати фізичними особами запити для отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків та отримати відповіді на такі запити.

В «Електронному кабінеті платника» також є можливість підготувати, заповнити та надіслати в електронному вигляді до податкової інспекції декларацію про майновий стан і доходи.

Дізнатись про особливості заповнення декларації можна у Центрі обслуговування платників Кіцманської ДПІ за адресою: м.Кіцмань вул. Українська,4 тел. (03736) 2-24-99.