Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці ДПС Кельменеччини активно співпрацюють з Сокирянською територіальною громадою

опубліковано 26 лютого 2021 о 08:39

Фахівці податкової служби активно співпрацюють з органами місцевої влади з метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів. Так, зовсім недавно відбулася нарада  Сокирянського міського голови Василя Козака за участю заступників міського голови, керівників структурних підрозділів та начальника Кельменецького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Чернівецькій області Альбіни Гладкої.

На нараді обговорили резерви та основні аспекти формування дохідної частини бюджету громади. Як повідомила Альбіна Гладка, з метою забезпечення своєчасних надходжень до бюджету у Сокирянську громаду, основний акцент поставлений на відпрацювання підприємств, які ухиляються від оподаткування, на проведення заходів, спрямованих на легалізацію праці громадян та забезпеченні соціальних стандартів при виплаті заробітної плати.

За результатами наради визначені завдання щодо вжиття заходів, розроблення механізму збільшення податкової спроможності  бюджету громади та розширення податкової бази.  

До відома, станом на 01.01.2021 року надходження до місцевих бюджетів Сокирянської територіальної громади склали  понад 8,5 млн грн.