Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За перший місяць 2021 року у ЦОПі Путильської ДПІ платники отримали 169 адміністративних послуг

опубліковано 10 лютого 2021 о 10:13

Упродовж січня 2021 року Центром обслуговування платників Путильської ДПІ надано 169 адміністративних послуг, а саме: 109 громадянам видано картки платника податків, внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків; 7 громадянам видано відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; 12 громадянам внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Крім того 2 суб'єктам господарювання зареєстровано реєстратори розрахункових операцій; 6 суб’єктам господарювання зареєстровано книги обліку розрахункових операцій; 15 суб’єктам господарювання зареєстровано розрахункові книжки; взято на облік платників єдиного податку 4 суб’єктів господарської діяльності; 1 платнику видано витяг з реєстру платників єдиного податку.

Також зареєстровано 3 книги обліку доходів та книг обліку доходів і витрат, які ведуть платники податків та видано 10 довідок суб'єктам господарювання.

Для оперативного розв'язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, працює приймальня громадян. Прийом громадян проводиться відповідно до графіка.

В приміщенні ЦОП Путильської ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області розміщенні інформаційні та тематичні стенди з питань застосування податкового законодавства, перелік адміністративних послуг, працівники інспекції падають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.