Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадська рада: Відбулося друге засідання ініціативної групи

опубліковано 04 лютого 2022 о 09:44

3 лютого 2022 року відбулося друге засідання ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів щодо обрання нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області .

Голова ініціативної групи Олександр Бордіженко (Громадська організація «Рух українських патріотів») поінформував присутніх, що від представників інститутів громадянського суспільства ініціативній групі з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області надійшло 12 пакетів документів.

Під час засідання члени ініціативної групи проаналізували всі подані документи, на їх відповідність  вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Двом кандидатам, які не додали фотографії, надіслано повідомлення про їх надання додатково.

Також під час засідання обговорено формат та запропоновано дату проведення  установчих зборів. Текст повідомлення, з урахуванням рівня епідемічної небезпеки в області, буде оприлюднено за 10 днів до визначеної дати проведення установчих зборів.