Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків Буковини надано понад 30,8 тис адмінпослуг

опубліковано 26 травня 2022 о 08:15

Про це розповідають у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Протягом січня – квітня 2022 року до територіальних Центрів обслуговування Чернівецької області за зверненнями платників надано понад 30813 адміністративних послуг.  У податковому відомстві деталізують, з них 11216 адміністративних послуг отримано в електронному вигляді та 19597  – безпосередньо в ЦОПах.

Слід нагадати, в області обслуговування платників здійснюють 13 Центрів, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг.

Платникам податків варто знати, що всі адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці податкової служби.

Варто врахувати, що представникам підприємництва та громадянам податкова служба пропонує зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС (http://tax.gov.ua).

Інформація про порядок надання адміністративних послуг, режими доступу до приміщень представлена на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги» https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

До відома! Режим роботи ЦОПів: понеділок-четвер центри працюють з 8.00 год. до 17.00 год., у п’ятницю з 8.00 год. до 15.45 год., обідня перерва з 12.00 год. до 12.45 год., вихідні дні – субота, неділя.