Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Буковини: на порядку денному погашення податкової заборгованості 

опубліковано 26 березня 2024 о 13:07

Питання податкового боргу перебуває на контролі податкової служби області, і з метою недопущення накопичення боргів та погашення існуючих триває комунікація фахівців управління податкового боргу  з представниками підприємств-боржників.

Так, сьогодні до Головного управління ДПС у Чернівецькій області для обговорення джерел сплати податкової заборгованості запросили представників  ТОВ "ККБМ", ПАТ "Кострижівський КБМ", Сокирянська ВП № 67, Кисилівський Цегельний Завод.

Під час зустрічей, платників поінформували, щодо заходів стягнення боргу та визначили подальші кроки взаємодії на шляху до виходу підприємств із кризової ситуації.

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області закликають платників сплачувати податкові зобов’язання вчасно – не допускайте зростання заборгованості!

Нагадаємо, що кожен може перевірити чи є у нього податковий борг. Це  можна зробити на вебпорталі ДПС, скориставшись сервісом Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/), скориставшись мобільним додатком «Моя податкова» або ж звернувшись у Центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Чернівецькій області за місцем реєстрації як платника податків. 

Також на сайті ДПС розміщено банер «Онлайн навчання» https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/ - одним із розділів якого є «Робота з погашення податкового боргу» де розміщена корисна інформація для платників податків.