Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Буковини продовжує функціонувати Комунікаційна податкова платформа 

опубліковано 19 березня 2024 о 17:18

Сьогодні, 19 березня 2024, в рамках Комунікаційної податкової платформи, в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька провела зустріч з представниками ТОВ «ЗАХІДНА ШИННА КОМПАНІЯ», яке має податкові ризики.

Від податкової служби участь в заході також взяли в.о. заступника начальника управління – начальник відділу планових перевірок управління податкового аудиту Віра Касіян та заступник начальника відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вадим Толмач.

Під час зустрічі податківці з представником бізнесу вели діалог про відповідність підприємства критеріям ризиковості та причини ризиковості. 

Платнику роз’яснено щодо переліку документів які слід подати до контролюючого органу, з метою розгляду питання виключення платника ПДВ з переліку ризикових. 

Загалом дискусія була дієвою і платник висловив вдячність за роз’яснення практичних моментів, які спричинили податкові ризики.

Податківці звертають увагу, що у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області продовжує функціонувати Комунікаційна податкова платформа, яка покликана активізувати співпрацю з бізнесом та громадськістю.

Звернення можна направляти на електронну скриньку платформи cv.ikc@tax.gov.ua.