Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2024 року платники податків Буковини отримали 18499 адмінпослуг  у територіальних центрах обслуговування 

опубліковано 28 березня 2024 о 09:09

За січень – лютий поточного року фахівці територіальних центрів обслуговування Головного управління ДПС у Чернівецькій області надали платниками податків 18499 адміністративних послуг.  Безпосередньо у ЦОПі платники отримали 12,2 тис сервісних послуг та 6,3 тис в електронному вигляді.

 Слід нагадати, в Чернівецькій області обслуговування платників здійснюють 13 сервісних центрів, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Центрами обслуговування платників забезпечується надання 79 адміністративних послуг.

Платники отримали 7,2 тис послуг з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків; щодо реєстрації платника єдиного податку та надання витягу з реєстру платника єдиного податку – 3,2 тис; щодо видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 2,2 тис.

До відома. Платникам податків варто знати, що всі адміністративні та інші сервісні послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці податкової служби. Перелік адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Чернівецькій області розміщені на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги»: https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/